Vi skaper bærekraftige boliger for fremtiden!

BÆREKRAFT SOM VERDI

Arkitekttjenester for hele Norge

Norges Arkitekter og bygg AS tilbyr hjelp til utforming av byggesøknader til kunder over hele landet. Vi hjelper dere med utfylling av byggesøknader, utarbeidelse av tegninger på bakgrunn av deres opplysninger, innhenting av nødvendig dokumentasjon, utarbeidelse av dispensasjonssøknader.

Vi gjør både hele eller bare deler av arbeidet, alt etter avtale med kunden. Vi har en naturlig forankring i Oslo og Viken, men det er ingen begrensning i hvor langt unna et oppdrag er, så lenge kommunikasjonen kan skje med bilder, tekst og tegninger over internett.

Velkommen til Norges Arkitekter Og Bygg AS.

Vi er et arkitektfirma med lang erfaring i bransjen! Vårt arbeid er preget av at vi sammen med våre kunder skaper fremtidens arkitektur – i sanntid.

Arkitektur – Fra første skisse

Vi betjener hele verdikjeden i designprosessen, fra de første skisser og mulighetsstadier, til approbert brukstillatelse. Våre arkitekter har bred erfaring innen påbygg, mindre og større boligprosjekter, hytter, barnehager, hotell, kontor og sosialboliger.

ENKLERE FOR DEG

Våre ferdige pakkepriser

REFERANSER

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Line
Read More
Tegning av terreng til byggesøknad - Veldig hyggelige, og serviceinnstilte. Raske på utførelse. Følte oss trygge på at søknadsprossessen var i gode hender.
Sandeep
Read More
Veldig imponerende arbeid av Norges oppmåling & arkitektur AS, rask tilbakemelding ikke minst i helgen også, god pris og levert tjenester til avtalt tid. Jeg anbefaler det på det sterkeste.
Nemanja
Read More
Garasje inntil huset - Det var kjempe enkelt å forklare ønsket prosjekt. Resultatet var i forhold til forventninger. Det var levert raskt. Terningkast 6.
Haroon Nasim
Read More
Hadde søknad på bruksendring med tillknyttet snekkerarbeid fra Norges arkitekter. Er veldig fornøyd med måten NAB har fulgt opp både søknad til kommunen og snekkerarbeidet til punkt og prikke. Det var lett å ringe å snakke med Kristian dersom det var noe som manglet eller skulle endres, dette ble tatt tak i og fulgt opp med en gang. Jeg kan sterkt annbefale NAB til de som ønsker seg byggetjenester og søknad til kommunen. Her får man service akkurat som man ønsker at det skal være under en så krevende prosess som det er i sånne jobber. Tommel opp for NAB sitt arbeid.
Vladimir
Read More
Veldig fornøyd med jobben de har gjort for oss. Fikk oppfølging og faglig støtte gjennom søke-og byggeprossess. De strekker seg lang for å hjelpe til kundene sine. Ambefales sterk.
Boban
Read More
Meget fornøyd med NOA og kan anbefale de på det sterkeste! De har meget god oppfølging under hele prosessen, svarer raskt på tlf/mail og sørger for at kunden alltid er fornøyd
Carlos
Read More
Norges Arkitektur leverte det vi ønsket oss i god tid i henhold til avtale og sørget for en god og ryddig søknadsprosess. Det var flott kommunikasjon gjennom hele prosessen og vi ble godt ivaretatt og fulgt opp av arkitekten som jobbet på saken vår.
Bjørn
Read More
Kristian tok raskt kontakt, og var den eneste interessenten som tilbød seg å komme på befaring. Ga et konkurransedyktig og seriøst tilbud, og holdt god kontakt under hele prosessen. Kan absolutt anbefales.
Previous
Next